Klassieke massage                                                   

 

Start
StoelShiatsu Bedrijven
Shiatsu therapie
Hotstone massage
Breussmassage
Klassieke massage
Cupping massage
Acties en informatie
Contact
Portrettekeningen 

 

 

 

  

 

    

Klassieke massage*

Klassieke massage is een behandeling waarbij met heerlijke, natuurlijke oliŽn (zelfgemaakt met essentiŽle olieŽn) gewerkt wordt op de huid. Deze massage kan spanningen verhelpen en de soepelheid en flexibiliteit van pijnlijke en harde spieren herstellen. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en afvalproducten welke in de spieren zijn opgeslagen worden afgebroken door middel van het lymfesysteem. Daarom is het heel belangrijk om na de massage veel water (thee, vruchtensap) te drinken! Zelfs het zenuwstelsel wordt beÔnvloed door het masseren van de rug, het kan tot rust gebracht worden of juist geactiveerd worden. 

Klassieke massage is geschikt voor mensen die even de tijd voor zich zelf willen nemen, weg van de alledaagse stress, terug naar jezelf om de balans in lichaam en geest te vinden.

Een klassieke massage duurt rond de 45 of 90 minuten.

Geef ontspanning cadeau! (zie voor cadeaubonnen onder tarieven en acties).

*Erotische massages doe ik niet, alleen professionele massages.

website foto

massage, ontspanning, sneek, shiatsu, massage, sneek, stress, massage sneek,massage, ontspanning, sneek, shiatsu, massage, sneek, stress, massage sneek,massage, ontspanning, sneek, shiatsu, massage, sneek, stress, massage sneek

     

Start

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 23 July 2020