Ontspanningsmassage                                                   

 

Start
StoelShiatsu Bedrijven
Shiatsu therapie
Hotstone massage
Breussmassage
Ontspanningsmassage
Cupping massage
Tarieven en acties
Contact
Portrettekeningen 

 

 

 

  

 

    

Ontspanningsmassage*

Ontspanningsmassage is een behandeling waarbij met heerlijke, natuurlijke oliŽn (Volatile, Weleda, Kneipp) gewerkt wordt op de huid. Ontspanningsmassage kan spanningen verhelpen en de soepelheid en flexibiliteit van pijnlijke en harde spieren herstellen. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en afvalproducten welke in de spieren zijn opgeslagen worden afgebroken door middel van het lymfesysteem. Daarom is het heel belangrijk om na de massage veel water (thee, vruchtensap) te drinken! Zelfs het zenuwstelsel wordt beÔnvloed door het masseren van de rug, het kan tot rust gebracht worden of juist geactiveerd worden. 

Ontspanningsmassage is geschikt voor mensen die even de tijd voor zich zelf willen nemen, weg van de alledaagse stress, terug naar jezelf om de balans in lichaam en geest te vinden.

Een ontspanningsmassage duurt meestal rond de 50 min.

Geef ontspanning cadeau! (zie voor cadeaubonnen onder tarieven en acties).

*Erotische massages doe ik niet, alleen professionele ontspanningsmassages.

massage, ontspanning, sneek, shiatsu, massage, sneek, stress, massage sneek,massage, ontspanning, sneek, shiatsu, massage, sneek, stress, massage sneek,massage, ontspanning, sneek, shiatsu, massage, sneek, stress, massage sneek

     

Start

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 25 November 2015