Hotstone massage                                                     

 

Start
StoelShiatsu Bedrijven
Shiatsu therapie
Hotstone massage
Breussmassage
Klassieke massage
Cupping massage
Acties en informatie
Contact
Portrettekeningen 

 

 

  

 

    

Hotstone massage

De Hotstone massage is een behandeling met warme Basaltstenen. Basalt is gestolde lava welke dankzij de grote dichtheid en het hoge ijzergehalte warmte goed kan vasthouden en langzaam afgeeft. De basaltstenen komen over het algemeen uit zee of stromende rivieren in vulkanische gebieden; ze zijn door de natuur gevormd. 

Tijdens de hotstone massage werk ik met stenen die opgewarmd zijn tot een temperatuur van 45 tot 50 graden. De warmte dringt  3 tot 4 cm in het spierweefsel door, de warme spieren laten zich hierdoor effectiever behandelen. Door de massage wordt het lymfesysteem geactiveerd waardoor de hotstone massage ontgiftend, pijnverlichtend, afvoerend, stressverlichtend en ontspannend werkt. Verder wordt de doorbloeding verbeterd en de spieren versoepeld. Het gewicht van de warme stenen heeft ook zijn effect, men wordt zich bewuster van het neerleggen en weghalen van de stenen en de druk die veroorzaakt wordt kan gezien worden als langdurige compressie.

Een hotstone massage is een heerlijke, warme massage welke diep doorwerkt en een intense ontspanning kan oproepen.

De behandeling met hotstones duurt ongeveer 45 of 90 minuten.

 

hotstone sneek, massage, sneek, hotstone, massage sneek, shiatsu, ontspanning, klachten,hotstone sneek, massage, sneek, hotstone, massage sneek, shiatsu, ontspanning, klachten,hotstone sneek, massage, sneek, hotstone, massage sneek, shiatsu, ontspanning, klachten,hotstone sneek, massage, sneek, hotstone, massage sneek, shiatsu, ontspanning, klachten,

 

     

Start

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 23 July 2020